Eski AKP'li ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler hakkında önemli bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabında mezhep çatışmalara ilişkin dikkat çeken açıklamada bulunan Şener, Büyük Ortadoğu Projesi ile Arap Baharı'nın Siyonist odaklarının projesi olduğunu söyledi.

"SİYONİZME HİZMET EDEN TERÖR GRUPLARI VE İKTİDARLAR VAR"

Siyonist odakların Ortadoğu'yu, amaçları doğrultusunda hizmet eden terör gruplar ve işbirlikçi iktidarlar sebebiyle kan gölüne çevirdiğini vurgulayan Şener, "BOP ve Arap Baharı(!), Siyonist stratejilerin ürünüdür. İşbirlikçi seyyar teröristler ve işbirlikçi iktidarlar; Suriye, Irak , Libya ve Yemen’i kan gölüne çevirdi" dedi.

"MEZHEP ÇATIŞMASINA SİYONİZME HİZMET EDİYOR"

Ayrıca son dönemde bazı çevrelerin bölgede mezhep savaşına neden olacak açıklamalar yaptığını da belirten Şener "Bugünlerde genelde mezhep, özelde şii düşmanlığını körükleyenler, Siyonizm'in dezenformasyon ağının taşıyıcılarıdır" ifadelerini kullandı.

ŞENER'DEN ÇARPICI İDDİA

Şener diğer taraftan Libya'ya gönderileceği iddia edilen Suriyeli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarına Libya'da 6 ay kalmaları halinde Türk vatandaşlığı verileceği iddiasında bulundu.

Abdüllatif Şener@senerabdullatif

BOP ve Arap Baharı(!), siyonist stratejilerin ürünüdür.
İşbirlikçi seyyar teröristler ve işbirlikçi iktidarlar; Suriye, Irak , Libya ve Yemen’i kan gölüne çevirdi.
Bugünlerde genelde mezhep, özelde şii düşmanlığını körükleyenler, siyonizmin dezenformasyon ağının taşıyıcılarıdır.

1.151