Abdullatif Şener’den AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çekici açıklamalar yaptı. Şener “Hiçbir lider Erdoğan kadar 'ABD stratejik ortağımızdır' dememiştir.” diye konuştu.

AK Parti’nin kurucularından olan eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı şimdi ise CHP’nin milletvekili olan Abdullatif Şener’den çok konuşulacak açıklamalar gelmesi dikkat çekti.

Abdullatif Şener Mustafa Yılmaz’ın moderatörlüğünde TV 5 ekranlarında yer alan ‘Kulis Ankara’nın konuğuydu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, Programın akışı içerisinde AK Parti hakkında çok konuşulacak ifadeler kullanması dikkat çekti.

"ABD, AK PARTİ’Yİ KOLLUYOR"

31 Mart Yerel seçimlerinin konuşulduğu programda AK Parti’nin iktidarı dönemindeki faaliyetleri masaya yatırıldı. AK Parti İle ABD arasındaki müttefiklik bağına da değinen Abdullatif Şener “Trump ile Erdoğan stratejik ortaktır. Bu stratejik ortaklık ekonomide ve dış politikada neyi gerektiriyorsa işler öyle yürüyor. ABD AK Parti hükümetini kolluyor. Hiçbir lider Erdoğan kadar 'ABD stratejik ortağımızdır' dememiştir.” diye konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=CibSKMTLNe4