Abdullah Gül suikast iddiasına cevap verince  kafalar daha da karıştı

Milliyet yazarı Talat Atilla, geçen günkü köşesinde, çok ciddi bir iddiayı gündeme getirmişti...

Atilla, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e kısa süre önce gerçekleşen bir "suikast" iddiasını kaleme alarak, Hayrunnisa Gül'ün, eşinin hareketlerinden şüphelenerek son anda gösterdiği refleks ile Abdullah Gül'ün “ölümden ucuz kurtulduğu”nu yazısında belirtmişti.

Talat Atilla yazısında, “Abdullah Gül’ün çalışma ekibini toplayan Hayrunnisa Gül ‘Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir! Abdullah Bey böyle şeyleri pek umursamaz. Bu yüzden beyefendiye söylemeden arabaya iyice baktırın! Nedir bu koku?’ sözleriyle içindeki şüpheyi dile getirir...” ifadeleri ile konuyu kamuoyuna duyurmuştu.

Ancak, Abdullah Gül hakkındaki bir "suikast" iddiasını ve bu olayın ilginç detaylarını yazan Talat Atilla'nın yazısı Milliyet'in internet sayfasından daha sonra kaldırıldığı fark edilmişti.

Yazının internet sayfasından kaldırılmasının ardından ilginç bir gelişme daha yaşandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ofisinden konuya dair kısa bir açıklama yine Milliyet gazetesinin dünkü sayısında yayımlanmasi dikkat çekti.

İnternet sitesine konulmayan açıklamada, Gül suikast iddiasına neden olan klima değişikliğini reddetmedikleri gözlemlendi.

Araçtaki klimadan kaynaklanan sorun için anlaşmalı servis dışında yaptırılan tamir ücretinin, Gül tarafından değil Cumhurbaşkanlığı tarafından ödendiği belirtildi. Açıklamada "Rahatsız eden bir kokuyla ilgili servis değişikliği yapılmış ve tüm masraflar Cumhurbaşkanlığınca ödenmiştir" denilmesi ilginç bulundu.

İşte gazetede yayımlanan o açıklama metni ;

Kaynak; Odatv