FETÖ'NÜN BOMBASI !









Feto’yu tanımam ama onun cemaatinden bazı kişileri tanıyor olmam onlar hakkında fikir sahibi olmama yetebiliyor.

Bundan yakın zamanda onların pırlanta çağlarında yani 4/5 yıl önce nasıl dünyaları biz yarattık. Her şeyi biz biliriz, iyi bir eğitim, iyi bir iş, kariyer bizden geçer edaları çocuklarımız iyi yere girsin diye evlerine, kapılarına, ayaklarına giden insanlar şuan gözlerimin önünden bir filim şeridi gibi geçiyor.

‘’Abiler, ablalar sizin gibi olsun.’’ Diyen aileler acaba çocuklarını şuan tv ekranlarında görünce oğlum, kızım kendini kurtardı dedikleri zamanları hatırlayıp kendi elleri ile teslim ettikleri çocuklarından ayrıldıkları için döktükleri gözyaşlarını şuanda döküyorlar mı?

O çocuklar getirildikleri her mevki için şuan emir ellerine vefa borçlarını çok ağır bir şekilde

Vatana ihanet suçlaması ile yapıyorlar….

Bu çocuğu bize verin hangi okulu isterseniz yerleştirelim dediklerinde cazip gelen okullar, mevkiler şuan yerlerde ayaklar altında çiğneniyor.

Hak etmedikleri puanlar, çalınan sorularla geldikleri mevkiler aldıkları kul hakları işte böyle kursaklarında kalıyor….

Yüce Rabbim işte sizin mükemmel olarak ördüğünüz örümcek ağlarını bozmasını biliyor….

Hükümetin bilgisi olanların haricinde kendinizi bu kadar güzel deşifre edemezdiniz. Mantar misali toprak yüzüne çıkamazdınız. Toparlayıcı güç tarafından TEK TEK toparlanamazdınız…..

Ama çıkanlar deşifre olanlar dışında toprakta gömülü olanlarınızda var biliyorum, hissediyorum…

Bu sizin tiyatronuzun 1. Perdesi bilmediğim bu tiyatro kaç seans oynanacak ve o perde kaç kere kapanıp açılacak…..

Çünkü sizin o kadar çok elbiseniz var ki size her şey mubah olduğu için hangisini ne zaman giyeceğinizi kestiremiyorum sadece….

Bugün oturup yurtta sulh komitesinin bildirisini okudum. Dinledim. İlk etapta satır, satır onlara cevap vererek yazımı yazmak istedim. Ama düşündüm. Sizin orda dediklerinizi ben vatandaş olarak güzel yurdumda yaşamıyorum.

Özgürüm , korkmuyorum , kimse beni sindirmiyor , baskı yapmıyor….

Rejimden hükümetten bir şikayetim yok , olanı da anlamakta zorlanıyorum…..

Ben Rabbime her zaman dua ediyorum. Müslüman bir ülkede İslami bir yaşamda beni dünyaya getirdiği için mahallemde ezan sesini beş vakit duyuyorum. Hiçbir yabancı devlete sığınma sırtımı dayama gibi bir isteğim yok annemin elini öpüyorum. Akrabalarım ile görüşe biliyorum. Kimseye lanet beddua etmiyorum…..

Biliyorum ki Rabbim her zaman haklının yanında …..

Sizin gibi masum halka helikopterlerden, uçaklardan indir, öldür, açıma emirleri verenlerin cezasını er yada geç verecek. Elinde sadece Türk bayrağı olan sivil çocuk, kadın, erkek, yaşlı insanları nasıl katlettiğinizi Rabbimde tarihte yazacak……

Ne yazık ki siz hem bu dünyada hem de öteki dünyada cezanızı göreceksiniz….

Öldürdüğünüz bugün 300 kişi yarın sayısı artacak kişilerin hesabını , kul haklarını , yaşama şanslarını ellerinden nasıl aldığınız tüm T.C vatandaşlarının şahitliğinde vereceksiniz…..

Düşünüyorum empati kuruyorum ama bir türlü sizi anlayamıyorum.

Lojman bedava , tatil bedava , eşlerinizin kuaförü bedava , ortalama 5- 6 milyar maaş alıyorsunuz , senede 180 gün tatil , günlük 7-8 saat mesai …..

Nedenleriniz benim gibi düşünenlere hiçte inandırıcı gelmedi. Daha gerçekçi deliller beklerdim sözde bildirinizde sizden….

Elinizde son şansınız vardı. DARBE oda ne yazık ki elinizde patladı…..

!!!!!!!!!!!! BUMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!

Züleyha Aydın