EYYY SUSKUN YANDAŞ!

Adım adım bu güne gelinirken sen her şeyde hikmet arayıp sustun!

Reis'in bir bildiği vardır dedin, kulağının üstüne yattın!

Şimdi sana sorularımız var!

Cevapları da gerçekleşen durumda açıkça belli olan sorular!

*Söyle bakalım, Büyük Şeytan, dünyanın zalim jandarması, İslam ülkelerinin tecavüzcüsü, bütün darbelerin elebaşısı, 15 Temmuz'da da adamını öldürmeye kasdeden Amerika senin neyin olur?

-Neyin olacak, stratejik ortağın, kapısında yalvar yakar boyun büktüğün, gözlerini de bağlayıp seni meçhul yöne doğru sürükleyen işbirlikçin oldu!

*Söyle bakalım, 60 yıldır kapısında beklediğin, kovacağı zaman tekme ile kovalayan, çağıracağı zaman kemik gösterip pışpışlayan, uğrunda aile birliğimizi feda ettiğin, ahlakı bitirdiğin Avrupa Birliği senin neyin olur?

-Neyin olacak kapısında bağlı bulunduğun efendin oldu!

*Söyle bakalım, enseye tokat, göze parmak atan Katar senin neyin olur?

-Neyin olacak, babanın, dedenin, atanın Türkiye güçlü olsun diye yaptığı stratejik tesislerin ve vatan toprağının en yağlı müşterisi oldu!

*Söyle bakalım, 15 Temmuz'da adamını öldürmeye kalkanların para babası, Osmanlı ve Fahrettin Paşamıza hakaretler eden B.A.E ve Bahreyn şeyhleri senin neyin olur?

-Neyin olacak en kıymetli vatan toprakları karşılığında para dilendiğin ağa babaların oldu!

*Söyle bakalım, dünyanın çıbanbaşı, potansiyel en büyük düşman, Mescidi Aksa'nın ve Kudüs'ün işgalcisi, Müslüman katili, terör devleti, Arzı Mevud hayalcisi Van Minüt İsrail senin neyin olur?

-Neyin olacak, muhtaç olduğun elinde anahtar bulunan dostun ve işbirlikçin oldu!

*Söyle bakalım, 1000 km'lik ortak sınırın olan, en önemli komşun, Suriye senin neyin olur?

-Neyin olacak, asla barışmadığın, selam bile vermediğin baş düşmanın oldu!

Eyyyy suskun yandaş!

Bütün bu olan felaketlerden de bir hikmet arayıp susmaya devam edecek olursan, gelecek seferki sorularımız vatana ve devlete ait olacak. O zaman bu soruları bile sormaya ve cevap aramaya mecalimiz kalmamış olacak!

Haberin olsun!

...