Türkiye’nin içinde bulunduğu yoksulluk halini AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan duygulu gözlerle anlattı. Skandal görüntülerin Erdoğan’ı ve AK Parti’yi oldukça zora sokacağı düşünülüyor.

AK Parti’nin Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ı zora sokacak bir video paylaşımında bulundu. Savcı Sayan kendi belediyesinde yaşayan bir vatandaşa gece yarısı kömür yardımı yaparken aslında kendi partisini eleştirdiğinin farkında olmaması dikkatlerden kaçmadı.

SAVCI SAYAN’DAN ERDOĞAN’I BİTİRECEK GÖRÜNTÜLER

Savcı Sayan gece yarısı kendisinden kömür yardımı isteyen bir vatandaşın “Saat 23:50’de telefonuma bir mesaj geldi.. Başkanım kömürüm bitmiş. Utandım kimseye söyleyemedim.. Artık soğuktan dayanamıyorum bana yardım eder misiniz” mesajını paylaşırken “Ben ve mesai arkadaşlarım gece, soğuk demeden gidip gereğini yaptık.. Biz halkımızın hizmetkarıyız..” diye yazdı.

BU VİDEOLAR ERDOĞAN'A ÇOK OY KAYBETTİRECEK

Savcı Sayan’ın unuttuğu bir şey vardı ki mensubu olduğu AK Parti 20 yıldır Türkiye’nin ekonomisine yön veriyor. Sayan’dan yardım isteyen o vatandaşın içinde bulunduğu durumdan en çok da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Başakanı olduğu AK Parti sorumlu. Sayan’ın bu duygu dolu görüntülerinin ve buna benzer görüntülerün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok oy kaybettireceği tahmin ediliyor.