Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açılışını yaptığı Çanakkale Köprüsü’nden bu fiyatlarla Türk vatandaşlarının geçemeyeceği öne sürüldü.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yeni açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş fiyatını eleştirirken “ Bu fiyatlarla Çanakkale köprüsünden gerçekten geçilmez” dedi.

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan dün yap – işlet – devret modeliyle yapılan Çanakkale Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde yaptığı konuşmada Çanakkale Köprüsü’nden geçiş fiyatını “ otomobil geçişleri ile alakalı fiyatı bizler 200 Lira  olarak belirledik.” sözleriyle açıklamış oldu.

BU FİYATLARLA ÇANAKKELE'DEN GEÇİLMEZ

CHP’den ayrılarak Türkiye Değişim Partisi’ni kuran Mustafa Sarıgül de Erdoğan’ın açıkladığı Çanakkale Köprüsü geçiş fiyatını çok fazla bularak “Bu fiyatlarla Çanakkale geçilmez” diye konuştu.

Sarıgül tiktok için çektiği videoda şunları söyledi:

Biz biliriz ki Çanakkale geçilmez. Yapılan bu kadar güzel bir hizmet var. Fakat herhâlde bir yerde yanlışlık var. Çanakkale’den geçecek olan yabancılar değil, Çanakkale’den geçecek olan Türkler. Ama bu rakamlarla gerçekten Çanakkale’den geçilmez