AKP iktidarının temel gıda ürününde KDV oranının yüzde 8’den 1’e düşürüldüğünü açıklamasının ardından, İYİ Parti  Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

“BU YAPTIĞINIZ AYIBI DÜZELTİN”

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gıda KDV düzenlemesinde skandal” başlığıyla bir paylaşım yaptı. Usta, paylaşımında “Gıdaların KDV’si %1’e indirilirken kırmızı etinki %18’e çıkarıldı. Yoksul kesim nasıl olsa et yiyemiyor diye yapmış olamazsınız. Kırmızı etin yer aldığı TGTC’nin 2. faslını Kararnamenin I sayılı listesine yeniden ekleyin de bu ayıbı düzeltin.” ifadelerini kullandı.

AKŞENER: “DEVEYE SORMUŞLAR…”

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın paylaşımını alıntılayan İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener de “Deveye sormuşlar” diye yazarak üç nokta ekledi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Gıda KDV’si yüzde 1’e indirilirken kırmızı etinki yüzde 18’e çıkarıldı” paylaşımında bulundu. Usta’nın paylaşımını alıntılayan Akşener ise, “Deveye sormuşlar” diye yazdı.