2022 yılına adeta zamlarla girdik. Benzin, LPG ve motorin derken elektriğe, doğal gaza, Avrasya Tüneli ücretlerine de zam geldi. Kılıçdaroğlu Erdoğan'a tepki gösterdi zamları eleştirdi...

Vatandaş yeni yılın ilk sabahına zamlı tarifelerle uyanmaya hazırlanırken yapılan zamlara siyasilerden tepki gelmeye başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adeta baskın yapılır gibi yeni yılla birlikte elektrik ve doğalgaza gelen zamlara sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ı sert şekilde eleştirdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu cümleleri kullandı...

"Erdoğan, en ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun bu millete" diyen Kılıçdaroğlu, "Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğalgaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın. Bu millete huzur olmadıkça, Saray’ında sana ve senin çürüttüğün kurumlara da huzur olmayacak. Bu da benim 2022 sözüm olsun" 

Yeni yılla birlikte elektrik fiyatlarına yüzde 50 ile yüzde 125 arası, doğalgaz fiyatlarına ise yüzde 25 zam yapıldı.  Ayrıcab enzin, LPG ve motorinin yanı sıra, Avrasya Tüneli ve İstanbul'daki iki köprünün gidiş geliş ücretlerine zam geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu

@kilicdarogluk

Erdoğan, en ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun bu millete. Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğalgaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın.

ÖS 10:07 · 31 Ara 2021

Sohbetin tamamını Twitter'da oku

75,2 B

Yanıtla

Bu Tweeti paylaş