CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Fatih’teki esnaf ziyareti sırasında esnaf hükümete karşı yüksek sesle tepkisini dile getirdi. Esnaf, “Yeter artık bıçak kemiğe dayandı. Uyan Ankara. Raflarımız boşaldı, kredimiz kesildi, dükkanlarımız kapandı, icra kapıya dayandı. Ne işiniz var Ankara’da gelin buraya” diye konuşunca Tekin, “Çok haklısın konuş” dedi. Esnaf, “Kurban olayım Allah’ım sen neredesin geleceksin bir gün göreceğiz. Allah hepsinin cezasını verecek. Kim ne yapıyorsa hesabını soracak” diyerek sözlerini tamamladı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Fatih ilçesindeki Afrika mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Odatv'nin haberine göre, İstanbul Fatih’teki esnaf ziyareti sırasında esnaf hükümete karşı yüksek sesle tepkisini dile getirdi. Bir esnaf, “Yeter artık bıçak kemiğe dayandı. Uyan Ankara. Raflarımız boşaldı, kredimiz kesildi, dükkanlarımız kapandı, icra kapıya dayandı. Ne işiniz var Ankara’da gelin buraya” diye konuşunca Tekin, “Çok haklısın konuş” dedi. Esnaf, “Kurban olayım Allah’ım sen neredesin geleceksin bir gün göreceğiz. Allah hepsinin cezasını verecek. Kim ne yapıyorsa hesabını soracak” diyerek sözlerini tamamladı.

İşte o anlar:

Bir esnafla Tekin arasında yaşanan şu diyaloglar dikkat çekti:

Esnaf: Yeter artık bıçak kemiğe dayandı. Uyan Ankara. Raflarımız boşaldı, kredimiz kesildi, dükkanlarımız kapandı, icra kapıya dayandı. Yalan mı arkadaşlar.

Tekin: İşte bu...

Esnaf: Ne işiniz var Ankara’da, gelin buraya. Şu milletin haline bakın!

Tekin: Çok Haklısınız, çok. Konuş…

Esnaf: Bir gün bakıyoruz cereyana yüzde 10 gelmiş; bir gün bakıyoruz 5 gelmiş. Ne olacak bizim halimiz? Günahını çekeyim Türkiye'nin yüzde 99,5'i borçlu bankalara vallahi borçlu.

Tekin: 21 milyon 800 bin icra dosyası var

Esnaf: Ya arkadaş Allah var Allah. Allah olmasa zaten biz yanmışız yahu? Kurban olayım Allah’ım sen neredesin geleceksin bir gün göreceğiz. Allah hepsinin cezasını verecek. Kim ne yapıyorsa hesabını soracak. Haksızlığa Allah dayandırmaz...