AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Amerika’da enflasyon felaket” sözlerine eski doktoru ve özel kalem müdürü Turhan Çömez yanıt verdi. Çömez, Erdoğan’ın sözlerini yayınladığı video ile yalanladı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği Amerika ve Avrupa ülkelerinde market raflarının boş olduğunu öne sürdüğü sözlerine eski kalem müdürü ve doktoru Turhan Çömez’den yanıt geldi. Çömez, yayınladığı videoda karşısına çıkan çifte alışveriş yapıp yapamadıklarını sordu ve aldığı yanıt Erdoğan’ın sözlerini yalanladı.

“SİZE GARANTİ VEREBİLİRİM Kİ KUYRUK YOK”

Çömez, yayınladığı videoda, Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak tesadüfen karşılaştığını söylediği çifte enflasyonu sordu. Çömez videoda “Sayın Erdoğan az önce bir açıklama yaptı. Avrupa ve Amerika’da enflasyon olduğunu gıda kuyrukları olduğunu söyledi. Yanımda tamamen ve tesadüfen karşılaştığım bir çift var. Markete alışveriş yapmak üzere geldim.” ifadelerini kullandı.

Çömez’in “Erdoğan’ın bu sözleri üzerine yorum yapabilir misiniz?” sorusuna ise şu yanıt verildi:

“Size garanti verebilirim ki kuyruk yok. Marketlerde, dükkanlarda, eczanelerde ya da buna benzer yerlerde doktorlarda kuyruk yok. Raflar da ağzına kadar dolu.”