Dolar 10.44 TL gördüğü bir günde, A Haber milletle resmen dalga geçer gibi bir haber yaptı. Söz konusu habere A Haber'in takipçillerinden onlarca tepki dolu mesaj yağdı.

Dolar Kuru artık takip edilemez bir noktaya gelmişken, hükümet yüksek enflasyon ve faize bir türlü çare bulamazken, anket şirketlerine göre  AK Parti’nin sonunu kötü giden ekonominin getireceği belirtilirken A Haber resmen milletle dalga geçen bir haber yayınladı.

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen ve havuz medyasının başını çeken A Haber, bugün Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un TBMM Plan ve Komisyonu'nda bakanlığının 2022 bütçesi üzerine yaptığı konuşmayı okuyucularına “Türkiye ekonomisi güven tazeledi: Rekor büyüme” şeklinde verdi.

" DOLAR 15 TL OLDUĞUNDA DA YÜREĞİMİZE BÖYE SU SERPERSİNİZ"

 A Haber’in dolar kuru 10. 50 TL’ye merdiven dayanışken “Türkiye ekonomisi güven tazeledi” şeklindeki başlığına sitem dolu mesajlar yağdı. Gelen yorumlar arsında “Haberciliğinizi tebrik ederim, inşallah dolar 15 TL olduğunda da buna benzer haberler yapıp yüreğimize su serpersiniz...” gibi onlarca kinayeli eleştiriler geldi.