Dolar kuru geçtiğimiz haftayı yüzde 2,36 düşüşle kapattı. Dolar/TL’de yaşanan son hareketlerden sonra teknik analiz uzmanı Murat Raşit Arslanoğlu yeni teknik analiz çalışmasını paylaştı.

Haftanın son işlem gününü 7.63 TL’ile kapatan  dolar kuru için dikkat çekici bir teknik analiz grafiği paylaşan Murat Raşit Arslanoğlu dolar kurunda yaşanabilecek uzun süreli bir düşüşe dikkat çekti.

DOLAR KURU İÇİN KRİTİK FİYAT 8.05 OLDU!

Murat Raşit Arslanoğlu’na göre dolar kuru uzun süreli bir düşüş trendinin içinde bulunuyor. Daha önce çizdiği teknik grafikte dolar kurunun 8.36’yı geçememesi halinde yeni bir yükseliş beklemediğini ifade eden Arslanoğlu dolar kurundaki son fiyatlanmalardan sonra ortaya koyduğu 8.36 TL rakamını güncelledi. Arslanoğlu son paylaşımında dolar kuru için kritik al seviyesinin 8.05 olduğunu öne sürdü.

Söz konusu paylaşımda Teknik analiz uzmanı Murat Raşit Arslanoğlu şunları kaleme aldı

“Önceki söylemlerim geçerli. Eldeki son VERİ ile, görünümde bi değişiklik, ŞU AN İÇİN, yok. Artık, STOP LOSS seviyesini daha aşağı çekerek, izliyorum.. (Yeni SL seviyem, 8.05 olmuştur..) (Yani #DolarTL 8.05'i aşmadıkÇA/aşamadıkÇA) 8.58den beri paylaştığım projeksiyonu izliyorum.”

Dolar kuru 8 TL’li rakamların üzerindeyken de daha önce yaptığı Twitter paylaşımlarında, dolar kurunun son yükselişlerini gerçekleştirdiğini ortaya koyan Teknik analiz uzmanı Raşitoğlu yaptığı son paylaşımla da bu iddiasını sürdürmüş oldu.