Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yaşanan dolar krizine karşı AK Parti iktidarının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden sessiz kaldığı konusunda dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Milletvekili Cemal Enginyurt dolar kurunun 16 TL’ye kadar yükselmesine karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti ekonomi yönetiminin sessizliğine dikkat çekti. Enginyurt bunun AKP tarafından hazırlanan bir tezgah olduğunu öne sürdü.

Sosyal medya üzerinde oldukça etkili olan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yine ekonomi üzerinden hükümete veryansın etti.  

DOLAR YÜKSELİYOR AKP NEDEN SES VERMİYOR

Dolar Kuru yükselirken AKP’nin ses vermemesiyle ilgili düşüncelerini paylaşan Enginyurt bunun bir oyun olduğunu ifade ederken söz konusu Twitter paylaşımında “Yüce Türk Milleti; Döviz yükseliyor, İktidar ses vermiyor. Neden mi? Çünkü;Dolar, Euro ve Altını elinde bulunduranlar İktidar yandaşları. Önce yükseltiyor, sonra yüksekten satacaklar ve Dolar düştü diye halay çekecekler. Tezgah hep aynı işliyor. Hırsızlık yapan hesap verecek.” İfadelerini kullandı.

Bu sözlerle AKP iktidarının bir tezgah içerisinde olduğunu aktaran Cemal Enginyurt “Hırsızlık yapan hesap verecek” diye yazdı.