Prof. Dr. Osman Altuğ ; Borcu Borçla kapatma devri- çok borçlanma yapan liderler en çok sevilen liderlerdir, bu iktidarda en çok borçlanma yapanlardandır

Prof. Dr. Osman Altuğ  TV 5 Televizyonunda   'Öylemi Gerçekten?' programında  Türkiye  dış ticarette  neden açık veriyor,  buna sepep olan nedenleri  tahlil eden konuşmasında, cari açık = zarar demektir. Kim bunun aksini söylerse, ister erkek, isterse bayan ve  isterse iktidar veya  devlet yetkilisi olsun,  kim söylerse söylesin bilinki yalan sölüyor. Cari açık kelimesi cazip bir kelime olduğu için bunu kullanıyorlar. Bu konuda  Konuşan herkes bunun zarar anlamına geldiğini biliyor ama gerçeği gizliyorlar. Cari açık  ne cam mı, açık kapı mınaçık , açık kadın kelimeleri kulağa hoş geldiği için  cari açık kelimesini kullanıyorlar dedi.

Osman Altuğ, konuşmasında AK Parti dönemine ilişkin değerlendirmesinde, bu hükümet en çok borçlanma yapan hükümettir.  Özelliklede 2016 yılından itibaren borçlanmada zirveye çıkılmıştır. Bu önemli konuşmanın daha önemli  detaylarınıı ( VİDEO )'da bulabilirsiniz.  

https://www.youtube.com/watch?v=aqN3Sy7kt7M