A101 marketin tarihi geçtiği için çöpe attığı kilolarca et yapılan israfı gözler önüne sererken bu etleri bir vatandaşın yalvararak istediği dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti  hükümeti yaşanan ekonomik krizden kaçmaya çalışırken her geçen gün ortaya çıkan yeni bir video yaşanan krizin boyutunu gün yüzüne çıkarıyor. Son olarak Türkiye ekonomisinin geldiği durumu ve A101 gibi market zincirlerinden yaşanan israfı aynı anda ortaya koyan bir video ortaya çıktı.

BOZUK ETLERİ YALVARARAK İSTEDİ

Türkiye’de binlerce şubesi bulunan A101 zincir marketin çalışanlarının, çöpe attıkları bozuk etleri yalvararak isteyen vatandaşı "İşimizden olmak istemiyoruz" diye geri çevirdi. Yaşlı kadın market çalışanlarından “ekmek” isterken ürünlerin bozuk olduğu cevabını aldı. Kadın ise “Ben alırım olsun” karşılığını verdi. Söz konusu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu

Türkiye’deki en büyük zincir marketler son kullanma tarihinin geçmesine az zaman kalan ürünlerin fiyatını düşürüp satmak yerine bozulup çöpe atmayı tercih ediyor. AK Parti’den istediğini alamayan vatandaşlar bir de A101 gibi zincir marketlerin zihniyetinden darbe yiyorlar.

Kaynak: Milli Gazete