AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, 'Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı'nda konuşuyor. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında bu ay içerisinde 15 bin öğretmen ataması daha yapacaklarını duyurdu.

"15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI DAHA YAPILIYOR"

İşte AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  'Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı'nda kullandığı o sözler...

"Bu ay sonunda 15 bin öğretmen ataması daha yapıyoruz. Okullarımızı her türlü tesisle donattık. Bazılarının kızlarımızın okumasından rahatsızlık duyduğunu biliyoruz. Buradan dikta hevesleri yeniden depreşenlere şu ikazı yapmak istiyorum; 15 Temmuz'da şahit olduklarımız milletimizin hak ve özgürlük kararlılığını göstermiştir. Türkiye'yi 28 Şubat karanlığına döndürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Tek parti faşizminin geride bıraktığı o acı hatıraları bir daha kimse yaşatamaz. İdeolojik saplantılarından dolayı kız çocukları ile okulların arasına duvar örülmesine izin vermeyiz.
Şu gerçeği hepimiz gayet iyi biliyoruz; eğitim-öğretim aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Bu ülkenin gençleri her alanda en iyisine, en güzeline layık. Milletimizin küresel olarak iddia sahibi olmasının yolu eğitim-öğretimden geçiyor. Mesleki eğitime özel önem veriyoruz.
Hangi yaşta olursa olsun bu ülkenin evlatlarının, dinini, diyanetini, kültürünü öğrenmesinin engellenmesine rıza göstermeyiz."