BOP eşbaşkanlığıyla iktidara gelen AKP 12 Kasım 2007’de dönemin İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’i gazi meclisimiz TBMM’de ayakta alkışlatmış, Mavi Marmara’da şehit olan 10 vatan evladı için ‘Oraya giderken dönemin başbakanına mı sordunuz?’ açıklamasında bulunmuş, Yitzhak Herzog’u 2022 Mart’ında Ankara’da üst düzey karşılayıp Mehmetçiğin eline İsrail paçavrası tutturmuştu.

FİLİSTİN’İN DOĞALGAZINI ÇALAN İSRAİL TÜRKİYE ÜZERİNDEN AVRUPA’YA SATACAK

Siyonist İsrail kaynaklarında geçen bir habere göre, 24 Mart  NATO Liderler Zirvesi toplantısı için Brüksel’e giden Türkiye Cumhuriyeti Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, dönüşte yaptığı açıklamalarda işgalci İsrail’in Başbakanı Naftali Bennett’in Türkiye'ye ziyarette bulunacağını belirtti.

The Times of Israel, The Jerusalem Post, Haaretz gibi Siyonist basın kuruluşları yanında TRT World’ünde aktardığına göre Erdoğan, Bennett’in yakın zamanda Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirmesini beklediğini açıkladı.

"Bu süreçte İsrail Başbakanı Bennett de gelebilir. Onun gelişiyle de Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni bir dönemi başlatma şansı olabilir" açıklamasını yapan Erdoğan, "İkili ilişkiler için birlikte atabileceğimiz en önemli adımlardan birinin doğalgaz olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

DİRENİŞ DÜŞMAN, SİYONİST DOST!

İslam Coğrafyasında yeni diplomatik ilişkiler trafiğinin işaret fişeğini İsrail, İbrahim Antlaşmalarıyla attı. Gelinen süreçte, İsrail kendi tarafına çektiği ülkelere Türkiye’yi de eklemek istiyor. Siyonist İsrail’in işgaline karşı sürdürülen mücadelede kimin ‘Nehirden denize özgür Filistin’ safında, kimin ise işbirliği safında yer alacağının yakın gelecekte netlik kazanması bekleniyor.