Yeni tip koronavirüs salgının ortaya çıkmasıyla ilgili komplo teorilerinin merkezinde olan Bill Gates'ten skandal bir açıklama geldi! Dünyanın en zengin üçüncü kişisi olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in aynı zamanda laboratuvarda üretilen suni et projeleri ile biliniyor. Gates, ülkeleri açıkça yapay et tüketmeye davet etti. 

SİYONİST OYUN OYNANMAYA BAŞLANDI!

Singapur'da ilk kez piyasaya sürülecek olmasıyla yeniden gündeme gelen suni et üretimi; sözde hayvan haklarını korumak ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek amacıyla hayvansız et tüketimi fikri tüm insanlığa aşılanmaya başlandı. Arka planında Siyonist  İsrail ve Bill Gates'in olduğu suni et projesini  ABD, Çin ve Hollanda gibi ülkeler destekliyor.

GATES: "YAPAY ET TÜKETİMİNE BAŞLANMALI"

Suni et üretiminin başında Siyonist İsrail merkezli 'Future Meat Technologies' firması ile merkezi ABD olan ve Bill Gates tarafından desteklenen 'Memphis Meats' firması geliyor. Bill Gates, piyasa değerinin 10 yıl içinde 140 milyar dolara kadar ulaşması beklenen suni et tüketimini hızlandırmak için temelsiz söylemlerine arttırdı. İneklerin çıkardığı gazların küresel ısınmada payı olduğunu öne süren Bill Gates, zengin ülkelerin bu hayvanların yetiştiriciliğini bırakıp yapay et tüketimine geçmesi gerektiğini söyledi.

GATES İNEKLERİN BAĞIRSAKLARINA TAKTI!

'İklim Felaketi Nasıl Önlenir' adlı yeni kitabının tanıtımını yapan Gates Technology Review adlı internet itesine konuştu. Gates, 'gıdanın geleceği' olarak gördüğü yapay et tüketilmesi fikrini yeniden gündeme getirdi. 

Suni et sayesinde hayvan yetiştiriciliğine gerek kalmayacağını ve metan gazı salınımının azalacağını öne süren Gates, "En fakir 80 ülkenin yapay et tüketebileceğini zannetmiyorum. Tüm zengin ülkelerin tamamen yapay et tüketimine geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Tadının farklı olmasına zamanla alışılabilir. Ayrıca zamanla tadının iyileştirileceği iddiaları var." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gates, 2019'da CNN' verdiği bir demeçte 'Bir gün ineklerin bağırsak hareketleri hakkında konuşacağım aklıma gelmezdi. İnekler, bakterilerin metan gazı biriktirmesine neden oluyor ve sıra dışı mideleri var" diye konuşmuştu.

Ne yediğimiz belli değil: Suni etler piyasaya sürüldü

Domuz etinin kasaplık et olarak ilan edilmesiyle boğazımızdan geçecek helal bir lokmanın dahi şüpheli duruma düşmesinin ardından laboratuvarda üretilen suni etler piyasaya sürüldü.

Türkiye'de domuz etinin kasaplık et olarak ilan edilmesiyle boğazımızdan geçecek helal tek bir lokma dahi şüpheli duruma düştü. Et üretimine ilişkin şüpheler giderek artarken şimdi de laboratuvar ortamında üretilen suni etler endişeye neden oldu. Sözde hayvan haklarını korumak ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek amacıyla dünya genelinde hayvansız et üretimi fikri giderek yaygınlaştı. Singapur’da ilk kez piyasaya sürülecek olmasıyla yeniden gündeme gelen suni et üretiminin arka planında Siyonist  İsrail ve komplo teorileriyle adından sıklıkla söz ettiren Bill Gates’in olması soru işaretlerine neden oldu.

SUNİ ETİ ‘TEMİZ’ DİYE YUTTURUYORLAR!

Laboratuvar ortamında et üretimini sözde insan sağlığı ve hayvan hakları gibi birçok iddia ile gerekliliğini savunan başta Siyonist İsrail,  ABD, Çin ve Hollanda gibi ülkeler destekliyor. Laboratuvar ortamında üretilen suni etlere 'temiz et' diye niteleyen firmalar insanların bilinçaltına doğrudan mesaj gönderiyor. Suni etler, biyoreaktörde hayvan kas hücrelerinin geliştirmesiyle elde ediliyor. Onlarca şirket suni etleri piyasaya sürmek için pusuda bekliyor.

PİYASAYI SUNİ ETLE DOLDURACAKLAR!

Merkezi Londra’da bulunan finans şirketi Barclays’ın verilerine göre et alternatifleri piyasasının değeri 10 yıl içinde 140 milyar dolara kadar ulaşması bekleniyor. Yani 1.4 trilyon değerindeki küresel et sanayinin yüzde 10'unu suni et piyasası oluşturacak.  Bu nedenle onlarca suni et üreten şirket etik kaygıları hiçe sayarak kültür eti ürünlerini piyasaya sürmek için seferber oldu. Bu şirketlerin başında Siyonist İsrail merkezli 'Future Meat Technologies' ile merkezi ABD olan ve Bill Gates tarafından desteklenen 'Memphis Meats' yer alması küresel suni et projesini gözler önüne seriyor. Her iki firma da ucuz laboratuvar üretimi et ürünlerini piyasaya sürmek için bekliyor.

Türkiye’de suni et üretimi çalışmalarını  Ankara Üniversitesi Teknokent'te faaliyet gösteren biftek.co adlı firma 2019 yılında yapmaya başladı.

SUNİ ETİ İLK KABUL EDEN SİNGAPUR OLDU!

ABD'nin San Francisco kentinde merkezi bulunan 'Eat Just' laboratuvar ortamında et üretimi araştırmaları gerçekleştiren firmaların başında geliyor. Eat Just'ın laboratuvarda imal ettiği tavuk etlerine onay veren ilk ülkenin liderinin Müslüman olması dikkat çekti. Halkın yüzde 14'ünün İslamiyet esaslarına göre yaşadığı ülkede 2017 tarihinde Halime Yakup seçimleri kazanarak dünyanın ilk Türbanlı Cumhurbaşkanı olmuştu. ABD'li şirket, laboratuvar mamulü tavuk etini ilk olarak nugget denilen top şeklinde piyasaya sürecek. Şirketin sun etleri hangi tarihte sunacağı net olarak belli değil.

Kaynak: Milli Gazete