Yaptığı uydurma ve hicivlerle tanınan dünyaca ünlü haber sitesi Onion, Siyonist  İsrail'in geçtiğimiz günlerde içeride  Hamas üyesi olduğu iddiasıyla yabancı basın kuruluşlarının olduğu binayı bombalamasına mizahla gönderme yaparak Siyonist İsrail yönetimine ironiyle tepki gösterdi.

Haber Global'de yer alan habere göre Onion, uydurma haberinde "Amerika'nın en iyi haber kaynağı olarak Siyonist İsrail'i görev davet ediyoruz. Şirket binamızda herhangi bir Hamas'lı olabileceği ihtimaline karşı Siyonist İsrail'i binamızı bombalamaya davet ediyoruz" diyerek Sİyonist rejime hem tepki gösterdi hem de dalga geçti.

Tamamen uydurma olan mizahi haberde Onion, personellerinin güvenliğini sağlamakla sorumlu olduklarını belirterek "Ancak bizim ateş gücümüz yok, binamızdaki olası Hamas'lılara karşı Siyonist İsrail Silahlı Kuvvetleri'ni Kahire, Rio, Paris, Londra, New York, Los Angeles ve Chicago'daki ofislerimizi bombalamaya davet ediyoruz.

Bu binaların içinde gözetlenmeyen çok sayıda merdiven boşluğu, servis asansörü ve kapıcı dolabı var ve bunlar şu anda tehlike arz ediyor. Ayrıca Londra ve Los Angeles ofislerimizin olduğu binadaki bazı kiracılar bize kaba davranmıştı. Onlar da şüpheli. Siyonist İsrail'u bu komşularımızı önceden uyarmamaya da çağırıyoruz. Bu çağrımızın mali sonuçlarını biliyoruz, ancak buna değecektir. Bombaların binalarımıza çarpmasını sabırsızlıkla bekliyoruz." diye yazdı.

Onion'un bu uydurma haberi sosyal medyada büyük ses getirdi.

Çok sayıda kişi ironi içeren bu uydurma haberin Siyonist İsrail'in uyguladığı şiddete en güzel cevaplardan biri olduğunu yazdı.

Kaynak: Milli Gazete