Beyaz tenli, renkli gözlü ve sarışın olmamak; Siyonist Batı medyasında “zulüm gören insan” kategorisine girmemeye sebep oluyor.

Ukrayna olayları bir kez daha gösterdi ki Batı’nın tanımladığı insan kategorisine girmeyenler hem yaşanılan hayatta hem medyada çifte standarda tabi tutuluyor. Ukrayna’daki savaştan kaçıp çevre ülkelere sığınmak isteyenler eğer “beyaz tenli, renkli gözlü ve sarışın” değillerse, örneğin Ukrayna’da yaşayan Afrika kökenlilerse trenden atılmak, kaçtıkları ülkeye kabul edilmeyip sınırda kaderine terkedilmek gibi insanlık dışı muamelelere tabi tutuluyorlar. Aynı şekilde Amerika ve Avrupa Birliği ülkelerinin yakıp yıktığı Irak, Suriye, Afganistan, Libya vb. ülkelerdeki savaştan kaçan Müslümanlara yaptıkları muamelede savundukları insan haklarıyla örtüşmüyor

BATILI DEVLETLERİN GÜDÜMÜNDEKİ BATI MEDYASI ELİYLE SİSTEMATİK AYRIMCILIK

Göçmenlerle muhatap olan Batılı devletlerin yaptıkları insanlık dışı muamele güdümlerindeki ana-akım medyada asla yer bulmuyor. Ülkelerinde savaş çıkarttıkları insanları sınırdan geri çeviriyorlar ve medyalarında görmezlikten geliyorlar. Dünyaya insanlık, medeniyet Batı'da algısını dayatıyorlar.

AKP BATI’NIN VE İSRAİL’İN ZULMÜNE ORTAK OLUYOR

Dün Kudüs’ün Babu’l Amud semtinde düzenlenen Miraç Gecesi etkinliklerine Siyonist İsrail askerleri vahşice saldırdı. 37 kişinin yaralandığı olayda 24 kişi gözaltına alındı. 12 yaşındaki Filistinli kız çocuğuna kuduz köpek gibi saldıran İsrail askerleri etraftaki Filistinlilerin kız çocuğuna yardım etmesini de engellediler. Yerlerde sürükledikleri kıza tekme, tokat, yumruk atan caniler bir şeyden eminler ki asla bu barbarlıkları Batı medyasına yer almayacak ve dünya haberdar olmayacak. Mart ayında İsrail Cumhurbaşkanı  Herzog’u Türkiye’ye bekleyen AKP hükümetinin İsrail’in bu zulümlerine ortak olması, Batılı medyanın insan hakları yalanlarına uygun hareket etmesi vicdanları kanatmaya devam ediyor.

Kaynak: Milli Gazete