DÜNYA LİDERİ ERBAKAN ABD'Yİ NASIL TEHDİT ETMİŞTİ?

54.Hükümet kurulunca ve Erbakan Başbakan olunca, derhal harekete geçip PKK ile değişik bir mücadele başlattı.

Mücadelenin esası PKK'ya ABD desteğini bitirmekti.

Bu mücadelenin altyapısı 1995 yılında atmıştı.

Amerika'daki Müslümanların lideri konumundaki Farrakhan'ı Türkiye'ye getirtti.

Eleştirilere bakmaksızın Farrakhan-Erbakan görüşmesi kapalı mekanlarda yapıldı.

Çok eleştiri aldı fakat Hocamız bu görüşme konusunda üstü kapalı bir iki cümle dışında açıklama yapmadı. En çok eleştiri de Türkiye'deki "muhafazakarlardan" geliyordu.

 Aslında, Farrakhan’ı sıcak bir şekilde karşılayarak onurlandıran Erbakan’ın bu görüşmede Farrakhan aracılığıyla Amerika’ya çok önemli mesajlar vermişti.

Bu önemli görüşmeden sonra Amerika’ya dönen Farrakhan, 16 Ekim 1995 yılında “Million Man March” olarak bilinen ünlü protesto yürüyüşünü organize etti. Milyondan fazla Müslüman Beyaz Saray'ın önünde adeta ABD'yi tehdit etmişti.

Aslında bu yürüyüş Erbakan Hocamızın Farrakhan eliyle organize ettiği bir yürüyüştü.

ABD medyası bu yürüyüşü işlerken sık sık Erbakan Farrakhan görüntülerini kullandı. Mesajı almışlardı.

Erbakan Hocamız bu şekilde sayıları yedi milyonu bulan ve Amerikan yönetiminde tek söz sahibi olan Yahudi lobisine karşılık, Farrakhan eliyle sayıları on milyonu bulan Müslümanları söz sahibi yapmak istemişti.

PKK ile mücadelenin altyapısı hazırdı.  1996 yılında iktidara gelince de Çekiç gücü kaldırmakla işe başlayan Erbakan Hocamız terörün kaynaklarını kurutarak yoluna devam ediyordu.

İşte dünya lideri böyle olunur.

ABD'nin içimizdeki hainleri de kullanarak 28 Şubat tezgahını kurmasının bir sebebinin de bu kuyruk acısı olduğunu anlamak gerekir.

...