Geçen lodos şöyle sağ taraftan bir esti. O an kısa bir beyin fırtınası yaşadım.

Hemen yükselip çevremde gelişen daha doğrusu devamlı  büyüyen sürü psikolojisinin zincirlemesine inanılamaz hatta akla aykırı bir şekilde büyüdüğünü fark ettim. 

Vay arkadaş vay ne ara birbirimize baka, baka hatta taklit ede, ede yaşamımıza yön vermeye başladık. 

Utanarak yazıyorum ki ben bile hatırlamıyorum, peki sen ne zaman başladın, şimdi sakın ben yapmıyorum deme, ben farklıyım efendim işte ezbere konuşma deme, neden mi? 

Çünkü her insanın içinde doğal ve tabi bir şekilde farklılık iç güdüsü vardır, ama bence insan oğulların çok ama çok küçük farklılıklar birbirinden ayırır ama genellemesini bakar ve konuşursak insan özünde hep aynıdır.

Ağaç Kökü

En son ne zaman aynaya dönüp baktınız, makyaj yada saçınızı düzletmek veyahut şakanızı düzeltmek için değil, en son derinlemesine aynaya ne zaman dönüp baktınız.

 Şöyle ayaklarınızı uzatıp kendi hayatınızı gözden geçirdiniz, tüh ya şimdi düşünüyorum da için büyük ve önemli bir fırsatmış diye vah landınız. 

Ben  uzun zamandır aynaya bakamıyorum oturup kendimi düşünemiyorum, özellikle son üç senede ülkemizde yaşanan haksızlıklardan sonra çevremde bu kadar haksızlığa uğrayan şerefli Türk asker ve tabi ki aileleri varken aynaya bakmak ve kendimi düşünmek artık iyiden iyiye büyük bir insanlık suçu gibi geliyor. 

Mağdur asker ailelerine ağaç kökü laik gören insanlar varken ben bir Türk vatandaşı olarak soframa özen emiyorum.   

Şerefli Türk asker ailelerine ağaç kökü yemelerini tavsiye edenler acaba kendileri denemiş mi büyük ihtimalle denemediler şimdiye kadar bir çok yemek tarif sitesi gezdim daha kendi denemeden tarif vereni görmedim.

Zeynep Bahar