Bir zamanlar Tayyip Erdoğan bizim kardeşimizdi. Milli Görüş teşkilatlarımızda İstanbul reisimizdi.

Karınca ezmeyecek kadar merhametliydi. Bosna’da veya Afganistan’da topluca ve hunharca öldürülen Müslümanlar için gözyaşı döküp, zalimlerin kahrolması için maddi ve manevi çabaların içinde bulunurdu. Mağdur ve mazlum Müslümanlar için yardım kampanyaları düzenletirdi. İşgalcilerin bombardımanlarda yıktığı camilerin ve eski eserlerin haberlerini izlerken berberce ayağa fırlardık. NATO’nun, BM’nin veya AB’nin Müslümanların derdine derman olamayacağını hem Erbakan Hocamız hem de Reisimiz bizlere belletirdi. Reis “Erbakan Hocamızın kara tırnağı olamam” diyecek kadar da itaatliydi. Etrafında 17 yıl bizler vardık. Her adımında bizlerle istişare eder ve Milli Görüş davasına hizmet ederdi. Biz onu Erbakan Hocamızın veliahdı olarak görürdük.

Sonradan canavar ruhlu kişiler etrafını sardı. Kimisi ona dost olarak yaklaştı, kimisi danışmanlığını üstlendi. Ama onların kimisi aslında Siyonist ajanları idiler. Amerikanseverler vardı aralarında. Rezil ifsatçılar vardı aralarında. Menfaat devşirme peşinde olanlar da cabası. Bu canavar ruhlu kişiler onun zaaflarından ve ihtiraslarından istifade ederek, etrafını çevirip, onu Amerika ve İsrail’in emellerine hizmet ettirmek için yönlendirdiler. Kandırdılar!

İslam dünyasını işgal etmek için hazırlık halinde bulunan Haçlıların önde gelen devleti olan Amerika’ya götürüp şu sözlerle taahhütler verdirdiler:

“Türkiye ABD’nin Irak’ta başarılı olmasını samimiyetle arzu etmektedir, çok yönlü destek te olmaktadır. İsrail devletinin yaşama hakkını kimsenin tehdit etmesine Türkiye razı olmayacaktır.”

Bu canavar ruhlu reziller kimlerdir, diye soracak olursanız, inşallah yakında isim isim de açıklanır diye düşünmekteyiz.

Bu canavar ruhlular, o eski karıncaezmez Reisimize; Irak’ta, Afganistan’da, Suriye’de, Libya’da milyonlarca Müslüman’ın kanını dökmek, iffetlere tecavüz etmek, soyup sömürmek, ülkelerini boşaltmak için harekete geçen saldırgan sömürgecilere “çok yönlü” destek verdirdiler. Bu istilacılar bu destekleri de arkalarına alarak, bugüne kadar milyonlarca Müslüman’ı öldürdüler. Binlerce cami, mescit, türbe ve eski eseri bombardımanlarla yerle bir ettiler. Camileri belki ahır olarak değil ama iffetlilere tecavüz mekanı olarak kullandılar. Bu canavar ruhlu danışmanlar eski karıncaezmez Reis’in yönetimindeki iktidara; bunlarla işbirliği, güçbirliği, suçbirliği yaptırdılar. Bu zalimlere destek verdirttikleri yetmezmiş gibi tarihteki büyük Haçlı seferlerini de masummuş gibi ibra edecek şekilde açıklamalar yaptırttılar. Hatta ve hatta bu çağdaş Haçlı seferlerini en kanlı şekilde ve iğrenç tecavüzlerle yapanların, işlerini bitirince evlerine sağ salim dönmeleri için dua bile ettirdiler.

Reisimize BOP Eşbaşkanlığı’nı kahramanlık edasıyla kabul ettirdiler. İsrail’i Büyük İsrail haline getirtmek için 20 yıldır çabaladılar. Sözler aldılar. En sonunda Reis’in İsrail’in bayrağına rüzgar olmasını bile sağladılar.

Ayrıca yüksek fiyattan bolca dış ve iç kredi sağlattırıp, bu fonları önceliği olmayan ve üretkenlikle ilgisiz olan beton, asfalt, hafriyat ve çelik konstrüksiyon yatırımlarına harcattılar. Bu canavar ruhlu danışmanlar istedikleri kişilere astronomik tutarlarda fonlar aktarttılar. Üretemeyen Türkiye ise sonunda ekonomik krize girdi. Hazinesi “dost ülkelerin verdiği borçlar” dışında başka geliri kalmayarak eksi bakiyeye düştü. Böylece en kıymetli varlıklarını ve sanayi ve tarım altyapısını ipotek karşılığı “dost ülkelere” vermek zorunda bıraktılar.

Yine bu canavar ruhlu danışmanlar Eski Reisimize papa heykelleri önünde teslimiyet anlaşmalarına imza koydurttular. Ülkemizi AB içinde kolay eritebilmek için aile ve gençliğimizi tahrip edecek düzenlemeleri hayata geçirtip yürürlüğe koydurdular.

Böylece Reis’in iki dünyasını da mahvu perişan ettiler!

Reisimizi bu duruma düşüren canavarlar!

Allah sizin de iki dünyanızı tahrip etsin!

İnşaallah bu yaptığınız tahribatların hesabını da yakında verirsiniz!

CANAVAR DANIŞMANLAR

Amerika’yı dost diye yutturdular,

Elinde bal tası, çekici göründü!

Maske düştü, katil yüz çıktı ortaya,

Elinde baltası, çekiçi göründü!

Ekrem Şama