Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Danışmanı ve eski AKP'li milletvekili Turhan Çömez'den bomba iddia geldi. Çömez, AKP'nin ağır topları Soylu ve Kurtulmuş'un Erdoğan sonrası için hesap yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlığını ve doktorluğunu yapan, eski AK Partili milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez dikkat çeken iddialarda bulunmaya devam ediyor. İYİ Parti saflarına katılan Çömez, AKP'de Erdoğan sonrası için hazırlık yapıldığını iddia etti.

"KÜLÜNK, SOYLU, KURTULMUŞ, AKAR... ERDOĞAN SONRASI İÇİN HESAP YAPIYOR"

Sözcü yazarı Ruhat Mengi'nin sorularını yanıtlayan Çömez, AK Parti'nin ağır topları Metin Külünk, Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş ve Hulusi Akar'ın Erdoğan sonrası için hesaplar yaptığını öne sürdü.

Turhan Çömez, şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi halinde partisinin başında kalacağını sanmıyorum, Erdoğan ana muhalefet partisi sıralarında oturup o partiye liderlik yapmaz ve yapamaz. Zaten bunu hisseden partililer var, bakın küçük küçük çıkışlar başladı; Metin Külünk'ün söylemleri, Süleyman Soylu'nun son çıkışları, öte yandan Numan Kurtulmuş ve ekibinin davranış biçimi, keza Akar'ın hareketlilikleri, bütün bunlar parti içinde Erdoğan sonrası hazırlığa işaret ediyor ve parti içerisinde bir genç jenerasyon yeni dönemde partiyi nasıl toparlayacaklarının hesaplarını yapmaya başladılar."