Bir bayram sabahı, tutunsam şu gökyüzünde uçan kuşlara.Yaralarıma tebessümden biraz merhem sürsem, azıcıkta yüzümü güneşe dönsem.Bir bayram sabahı, yeşerirmi bilmem umuduma birazcık su serpsem. 

       Bir bayram sabahı, yarım kalan dünyamdan hülyalarıma bir merdiven çizsem ve azıcıkta yüzümü güneşe dönsem. 

      Bir bayram sabahı, rüzgâra bir muştu tembihlesem, yağarsa yağmur içimi döksem.Yorgunum sanki ve ben bir bayram sabahı herkese kırgınım.Yaralarıma tebessümden biraz merhem sürsem. 

        Bir bayram sabahı, sevinçlerimi yıkılan dünyamın enkazında silsem ve düşlerime mevsimsiz açan çiçekleri sürsem.Bilirim bugünüme çalsalarda bir parmak kara yarına daha güzel güneşler doğacak diyebilsem.

       Bir bayram sabahı, tutunsam şu gökyüzünde uçan kuşlara.Tebessümden biraz merhem sürsem yaralarıma ve bir türkü söylesem gelecek yarınlarıma.

     Bir bayram sabahı her bir yanı çocukların gülüşü ile süslesem. Kederimi ise herkesten gizlesem ve yanlız kainatın şarkısını dinlesem.

     Bir bayram sabahı bekleyenlerin beklediğine kavuştuğunu görsem, ağlamaların gülmelere döndüğünü bilsem ve rüzgâra bir muştu tembihlesem yağarsa yağmur azıcıkta içimi döksem.Bir bayram sabahı yaralarıma ise tebessümden biraz merhem sürsem...