BU İŞİN İÇİNDE BİR ‘BOP’ LUK MU VAR⁉

Çözüm süreci tiyatrosu kapsamında güvenlik güçlerinin yanından silahlarıyla geçenlere dokunulmaması için valilere talimat veren AKPartili beyaz adamlar, geçmişte Erbakan hocamız için yaptıkları; “koltuk uğruna tekerlekli sandalye ile hastane hastane geziyor” iftirası yeterli olmamış olacak ki, Saadet Partimiz içinde; “PKK ile ittifak yaptı” iftirasında bulunuyorlar şimdi de. 

Bu iftiranın altında yatan neden şudur:

Ulus devletimizin yani misakı milli aleyhine olan ikiz yasaları iptal etmemelerine rağmen, terörden şikayet etmelerinin altında yatan sebepleri sorgulayan Saadet Partisinden duydukları rahatsızlığın ana kaynağıdır.

Kendilerine verilecek cevap şudur:  

34 yıl boyunca imzalamaktan kaçınılan, 2000'de ecevit - bahçeli - yılmaz hükümeti tarafından imzalanan, ama Meclis’te onaylanıp yasalaşmaması için sümen altı edilen yasalardır. Üç sene sümen altında kaldıktan sonra, 2003 yılında (tam da ırak'ın işgali gerçekleşirken) AKP hükümeti, toprak bütünlüğünü tehdit eden, "ulus devlet"in intiharı olan bu yasayı Meclis’e getirerek onaylatmıştır.

Nedir bu yasa?

Ulus devletlerde yaşayan toplulukların yapacağı referandumla kendi yönetim ve idari şeklini belirleyebilme hakkını tanıyan yani, referandumla özerkliğini ilan edebileceklerini kanunlaştıran bir yasadır. 

Peki yasanın verdiği hakla özerk olanlar, daha sonra bağımsızlıklarını ilan edebilirler mi!?

- Tabii ki ederler!

AKPartinin üstün gayretleri ile Meclis’te onaylattırılan “ikiz yasalar” bölücü terör örgütü PKK’nın can damarı ve varlık sebebi olmasına neden olan yasalardır.

Bugün PKK’dan ne çekiyorsak AKP'nin o dönem temelini attığı bu yasalardan çekiyoruz. 

Bu durum kimin işe yarar !?

Tabi ki, ülkemizin güneydoğusunu BOP kapsamında İsrail’e vilayet yapmak için silahlı terörist eylemler yapan PKK’nın ve onların meclisteki siyasi uzantısı olan HDP’nin işine yarar.

Bakın bakalım kimmiş PKK gerçek işbirlikçisi ve ittifakçısı?

Demekki Saadet Partisine atılan ahlaksız büyük iftiraların içersinde bir BOP’luk varmış...!

...

Vesselam[s.ö]

Sadi ÖZGÜL

KAYNAK:
[1] İKİZ YASALARIN BELGESİNE MECLİS SİTESİNDEN BU LİNKLE ULAŞABİLİRSİNİZ ! 
https://www.tbmm.gov.tr/…/T…/d22/c016/tbmm22016089ss0148.pdf