Karar yazarı Akif Beki, bugün kaleme aldığı yazısında  İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nun  geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında Soylu'ya gösterdiği tepkiyi haklı bulan Akif Beki, "Sevgili sipsipullah, iyisi mi küçük düşün. Sen Türkiye değilsin, büyük düşünmeyi zorlama, batırıyorsun sonra ortalığı. Derdinin, terörle değil muhalefetle mücadele olduğu bal gibi anlaşıldı." dedi

İmamoğlu'nun dezenformasyon yapmaya çalışan Soylu'ya iyi bir yanıt verdiğini belirten Beki, "Artık takma dişle yola devam edecek, illa edecekse. Ha, şunu da tutuver aklında. Sen Türkiye olmadığın için; sırıtan gülünçlüklerini senin yüzüne vurmak, Türkiye'ye vurmak değildir" ifadelerini kullandı.

Beki söz konusu yazısının devamında ise, "İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, haklı. FETÖ'den aranan firarî kardeşi varsa gelir, hesabını yargıya kendi verir. Fakat bakan, bakan yardımcısı, büyükelçiler gibi ekâbir takımı için suç şahsî de... Temizlik işçisi niye iltisaktan okka altına gidiyor? O neden kardeşinin hesabını, aile boyu vermek zorunda? Aziz sipsipullah; sen orasını düşünemedin, köpürtüp büyütmedin diye sormazlar mı? Büyük düşünmeyi, yanlış anladın zaten. Büyük büyük laflar etmek, tafralar satmak sandın. Pireyi deve, habbeyi kubbe yapmakla karıştırdın" diye yazdı.