Yandaş Hürriyet’in yazarı  Ahmet Hakan  AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile görüştü. Hemen hemen her yazısında muhalefeti hedef alıp AKP’yi şaha çıkaran Hakan, AKP il binasında asılı olan bir pankartı övdü.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gereğini yapıyor” dediği yandaş Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AKP’yi öven bir yazı yazdı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile görüşmesini anlatan Hakan şu ifadeleri kullandı: “AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yle ilk kez buluştum. Sohbet ettim. Kabaktepe, Refah ve Fazilet geleneğinden geliyor. O geleneğin seçim kazanma pratiklerini iyi biliyor. Teşkilatçı bir yapısı var. Eski günlerdeki gibi bir örgütlenme içinde. Üç aşamalı bir plan yapmış. Birinci aşama olan “Yüz yüze 100 gün” aşaması tamamlanmış. Şimdi ikinci aşamadalarmış. İstanbul’da gidilmedik ev bırakmayacaklarmış. Üçüncü aşama ise propaganda aşaması olacakmış. Ona daha varmış. Muhalefet partilerine her zaman eski Refah taktiklerini uygulama tavsiyesinde bulunurum ben. Bu taktiklerin tam göbeğinden gelen bir isim, İstanbul’da sessiz ve derinden bunları uyguluyor. Muhalefetin buna dikkat kesilmesi gerekir. Bu arada Kabaktepe’ye söylemedim ama buldukları bir slogan çok hoşuma gitti. AK Parti İl Binası’nın tepesine çaktıkları pankartta şöyle yazıyor: “Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek.” İşte budur! Her partinin seçmene bu duyguyu geçirmesi, yani bu duyguda samimi olduğunu kanıtlaması şart. Kutuplaşma belasına atılmış en şahane tekmedir bu.”