Ezgi ve ses sanatçısı Ahmet Hakan Karagül, depremde büyük yara alan Adıyaman'dan acil çağrıda bulundu. Karagül, "Adıyaman unutulmuş, her yer enkaz halde!" diyerek acil ihtiyaçlar olduğunu belirtti.

6 Şubat'ta saat 4 sularında gerçekleşen ve Kahramanmaraş dahil 13.5 milyon kişinin yaşadığı 10 ili enkaz altında bırakan 7.7'lik ve 7.6'lık iki  deprem  sonrası arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Depremde şu ana kadar 6 bin bina yıkılırken, 7 bin 108 kişi yaşamını yitirdi, 37 bin 011 kişi yaralandı. Geride bırakılan 3. günde Hatay  başta olmak üzere Adıyaman, Osmaniye gibi birçok ilde çalışmalar tam anlamıyla başlamadı.

Bölgede yapılan çalışmalara destek olan ezgi ve ses sanatçısı Ahmet Hakan Karagül'den acil çağrı geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden göz yaşları içinde yardım talep eden Karagül, "Durum gerçekten çok kötü. Bu videoyu yayınlamak zorundayım. Adıyaman merkez tamamen bitmiş. Hayalet şehre dönmüş. İnsanımız çaresiz. Allah için bu enkazlara el atılması lazım" dedi.

Karagül, bölgede acil olarak, bebek maması, bebek bezi, tansiyon ve şeker hastaları için gereken ilaçlar, ekmek ve su ihtiyacı olduğunu belirtti.