Eski yazılarında iktidara olan yakınlığı ile tanınan ve Yeni Akit'ten ayrılarak Habervati'nde köşe yazmaya başlayan  Abdurrahman Dilipak, bugün kaleme aldığı yazısında “Yolsuzluk ve hırsızlık her yerde.  Hani yalan söylemeyecektik?” diye yazdı. 

Köşe yazısında günümüz siyasetini eleştiren Dilipak “Siyasiler, kendi ellerinde ve iradelerine bağlı olmayan, sadece vesilesi oldukları işlerle nasıl da övünüyorlar, nasıl  geleceğe ilişkin vaatlerle bulanabiliyorlar ve insanlar bunlara nasıl inanıyorlar” ifadelerini kullandı.

Dilipak,  Her yer kumarhane. Her yer puthane, yolsuzluk, hırsızlık her yerde. Hangisini sayayım ki! Hani yalan söylemeyecektik? Herkes yalancı oldu sanki. Siyasette, piyasada yalansız söz mü kaldı... Herkes birbirini aldatmak için tek ayaküstünde yüz yalan uyduruyor, iftira ediyor, yalan yere yemin ediyor. Şarap içiyor, uyuşturucu kullanıyor. Bunların olduğu bir topluluk iflah olmaz. Bunlara sebep olanlar, bunları teşvik edenler ve bunların peşinden gidecekler birlikte helak olacaklar” görüşünü dile getirdi.